Zaměstnanecké výhody - Rybářová, Vendula; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem bakalářské práce je představit systém zaměstnaneckých výhod ve společnosti Veolia Transport Teplice s.r.o., zjistit jaké zaměstnanecké výhody jsou upřednostňovány zaměstnanci a zda mají podstatný vliv na jejich spokojenost. Neméně významným zjištěním bude i to, jestli jsou zaměstnanci společnosti o současné nabídce zaměstnaneckých výhod dostatečně a dobře informováni. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část vymezuje základní pojmy související se zaměstnaneckými výhodami, uvádí základní charakteristiky, možná rozdělení a výhody a nevýhody poskytování zaměstnaneckých výhod. Praktická část analyzuje systém zaměstnaneckých výhod ve společnosti Veolia Transport Teplice s.r.o. Pro zjištění údajů týkajících se informovanosti zaměstnanců o nabízených zaměstnaneckých výhodách a jejich spokojenosti s nabízenými zaměstnaneckými výhodami je využita metoda dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses