Talent management - Lappyová, Nella; Šikýř, Martin, 1974-; Němcová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Bakalářská práce se zabývá problematikou talent managementu. Je koncipována do dvou částí, teoretické a praktické. Cílem práce je poskytnout komplexní pohled na talent management z teoretického i praktického pohledu. Cílem praktické části je zhodnocení talent managementu ve společnosti Alliance Healthcare s.r.o., s uvedením vlastních doporučení na základě získaných teoretických poznatků. Teoretická část práce vychází z teoretických poznatků a odborné literatury. Je zaměřena na vysvětlení základních pojmů, popis systému a hodnocení talent managementu. Praktická část práce vychází z rozhovorů s manažerem lidských zdrojů a interních materiálů společnosti Alliance Healthcare. Zabývá se analýzou talent managementu ve společnosti. Popisuje definici talentu a talent managementu a analyzuje systém talent managementu. V závěru praktické části je vyhodnocen systém talent managementu ve společnosti a jsou navržena řešení na zlepšení současného stavu.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses