Analýza personální práce - Novotná, Petra (2012)
Tématem bakalářské práce je analýza personální práce ve společnosti DIAMONDS INTERNATIONAL CORPORATION -- D.I.C. a.s., která se zabývá výrobou a prodejem diamantových šperků a prodejem investičních diamantů. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde jsou charakterizovány základní personální činnosti, a na část praktickou, ve které jsou porovnány teoretické poznatky s praktickou skutečností v dané společnosti a jsou zde navrženy doporučení pro zefektivnění personální práce. Analýza je zaměřena na plánování zaměstnanců, získávání a výběr zaměstnanců, řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců, odměňování zaměstnanců, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců.