Analýza personální práce - Novotná, Petra; Šikýř, Martin, 1974-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tématem bakalářské práce je analýza personální práce ve společnosti DIAMONDS INTERNATIONAL CORPORATION -- D.I.C. a.s., která se zabývá výrobou a prodejem diamantových šperků a prodejem investičních diamantů. Práce je rozdělena na část teoretickou, kde jsou charakterizovány základní personální činnosti, a na část praktickou, ve které jsou porovnány teoretické poznatky s praktickou skutečností v dané společnosti a jsou zde navrženy doporučení pro zefektivnění personální práce. Analýza je zaměřena na plánování zaměstnanců, získávání a výběr zaměstnanců, řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců, odměňování zaměstnanců, vzdělávání a rozvoj zaměstnanců.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses