Externí finanční analýza firmy Mountfield, a.s. - Pátková, Karolína; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá finanční analýzou společnosti Mountfield, a. s. v letech 2006-2010. Práci jsem rozdělila do dvou částí. V první, teoretické části určuji předmět a zdroje finanční analýzy, zmiňuji uživatele finanční analýzy a blíže pak popisuji jednotlivé ukazatele a metody využívané ve finanční analýze. V druhé části se nejprve věnuji krátkému představení společnosti Mountfield, a. s., poté aplikuji metody a ukazatele vysvětlené v části předchozí přímo na tuto společnost. Všechny důležité poznatky a doporučení jsou shrnuty v závěru práce.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses