Analýza bezbariérového cestovního ruchu ve vybrané destinaci - Svobodová, Lucie; Petrů, Zdenka, 1953-; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce se zameřuje na analýzu bezbariérového cestovního ruchu v Olomouckém kraji. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vymezuje základní pojmy jako cestovní ruch, sociální cestovní ruch, bezbariérový cestovní ruch a bezbariérový přístup. V praktické části se nachází seznámení se statistikou o počtu tělesně postižených v České republice, Olomouckém kraji a jednotlivých okresech kraje. Hlavní část se zaměřuje na analýzu služeb poskytovaných tělesně postiženým jako stravovací a ubytovací služby, doprava a na analýzu historických památek a kulturních událostí. Cílem práce je najít cestu jak informovat účastníky bezbariérového cestovního ruchu o možnostech cestování v Olomouckém kraji.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses