Společný rozpočet EU a střednědobé finanční rámce - Hrušovská, Anežka (2012)
Bakalářská práce zpracovává téma společných rozpočtů EU. Kromě obecných charakteristik a historie společných rozpočtů EU, se v práci nalézají perspektivy nového tisíciletí, na které je práce především zaměřena, konkrétně se jedná o perspektivy 2000-2006, 2007--2013 a nastiňuje i možnou podobu připravovaného dalšího sedmiletého finančního rámce 2014-2020,včetně plánované revize.