Společný rozpočet EU a střednědobé finanční rámce - Hrušovská, Anežka; Adámková, Vlasta; Machytka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce zpracovává téma společných rozpočtů EU. Kromě obecných charakteristik a historie společných rozpočtů EU, se v práci nalézají perspektivy nového tisíciletí, na které je práce především zaměřena, konkrétně se jedná o perspektivy 2000-2006, 2007--2013 a nastiňuje i možnou podobu připravovaného dalšího sedmiletého finančního rámce 2014-2020,včetně plánované revize.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses