Srovnání míry nezaměstnanosti v okrese Tábor a Písek, vliv průmyslové zóny na nezaměstnanost - Bicanová, Kateřina (2012)
Tato diplomová práce se zabývá tématem nezaměstnanosti. V teoretické části jsou charakterizovány jednotlivé pojmy z oblasti trhu práce. V praktické části naleznete porovnání míry nezaměstnanosti ve zkoumaných okresech Tábor a Písek a rovněž se zde můžete dozvědět, jaký vliv má průmyslová zóna na nezaměstnanost