Srovnání míry nezaměstnanosti v okrese Tábor a Písek, vliv průmyslové zóny na nezaměstnanost - Bicanová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Dvořáková, Milena (2012)
Tato diplomová práce se zabývá tématem nezaměstnanosti. V teoretické části jsou charakterizovány jednotlivé pojmy z oblasti trhu práce. V praktické části naleznete porovnání míry nezaměstnanosti ve zkoumaných okresech Tábor a Písek a rovněž se zde můžete dozvědět, jaký vliv má průmyslová zóna na nezaměstnanost
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; labor market; unemployment; master's theses