Komparace služeb nabízených v letecké dopravě na evropském, americkém a asijském kontinentu - Žahourová, Lenka; Valentová, Jana; Hovorka, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá komparací služeb, které nabízejí letecké společnosti na třech světových kontinentech -- v Evropě, Americe a Asii. První kapitola vymezuje základní pojmy důležité pro další zpracování práce. Je zde stručně popsána historie letecké dopravy, její výhody a nevýhody, letecké společnosti a jejich členění. Hlavní částí této kapitoly je vymezení služeb nabízených v letecké dopravě, palubních i pozemních. Druhá kapitola stručně shrnuje současné trendy v letecké dopravě. Ve třetí kapitole jsou stanovena komparační kriteria a kriteria pro výběr leteckých společností, jejichž služby budou následně porovnávány. Ve čtvrté kapitole jsou nejprve uvedeny služby vybraných společností a následně je provedena jejich komparace.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses