Porovnanie daňového systému v Českej a Slovenskej republike v rokoch 2008 - 2011 so zameraním na daň z prijmu fyzických osob - Grossertová, Diana (2012)
Bakalárska práca ma za úlohu porovnať daň z príjmu fyzických osôb v Českej republike a na Slovensku v období rokov 2008 - 2011. Prvá kapitola je venovaná dani z príjmu fyzických osôb v Českej republike. Druhá kapitola pojednáva o dani z príjmu fyzických osôb v Slovenskej republike. V tretej časti sú znázornené rozdiely na konkrétnych príkladoch.