Porovnanie daňového systému v Českej a Slovenskej republike v rokoch 2008 - 2011 so zameraním na daň z prijmu fyzických osob - Grossertová, Diana; Filipová, Vladimíra; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalárska práca ma za úlohu porovnať daň z príjmu fyzických osôb v Českej republike a na Slovensku v období rokov 2008 - 2011. Prvá kapitola je venovaná dani z príjmu fyzických osôb v Českej republike. Druhá kapitola pojednáva o dani z príjmu fyzických osôb v Slovenskej republike. V tretej časti sú znázornené rozdiely na konkrétnych príkladoch.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses