Language management a jeho vliv na výkonnost podniku - Doláková, Veronika (2012)
Diplomová práce se zabývá propojením problematiky řízení jazyka v organizaci a podnikové výkonnosti. Hlavním cílem práce je dokázat, že language management má pozitivní vliv na výkonnost podniku.