Language management a jeho vliv na výkonnost podniku - Doláková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Voráček, Jan; Černohorský, Petr (2012)
Diplomová práce se zabývá propojením problematiky řízení jazyka v organizaci a podnikové výkonnosti. Hlavním cílem práce je dokázat, že language management má pozitivní vliv na výkonnost podniku.
Vedoucí práce: Jan Voráček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: Balanced Scorecard; jazyková kultura; identita organizace; management [obor dipl. práce]; performance management; diplomové práce; Balanced Scorecard; language culture; corporate identity; master's theses