Finanční analýza města Liberec - Šípek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Pucandlová, Miroslava; Žák, Martin (2012)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou finančního hospodaření obce na příkladu statutárního města Liberec v letech 2008-2010. Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. V teoretické části vysvětluji základní pojmy týkající se charakteristiky obce, obecního rozpočtu, rozpočtové skladby a finanční analýzy. V návaznosti na teoretickou část je vypracována část praktická - finanční analýza obce. Na základě této analýzy posoudím hospodaření města a navrhnu doporučení, která by mohla hospodaření obce zlepšit
Vedoucí práce: Miroslava Pucandlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: místní správa; rozpočtová politika; finanční analýza; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; local government; budgetary policy; financial analysis; bachelor's theses