Mobilní web v prostředí firmy - Pivec, Jan (2012)
Cílem této diplomové práce je v teoretické části je rozebrat problematiku posunu mobilních technologií v rámci využití mobilních webových stránek včetně jejich výhod a omezení. Praktická část zahrnuje studii webových a mobilních stránek O2 Active společnosti Telefónica Czech Republic, a.s. a doporučení k využití mobilních webových stránek vycházející z analýz webových stránek Vysoké školy ekonomické Fakulty managementu v Jindřichově Hradci