Mobilní web v prostředí firmy - Pivec, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kincl, Tomáš, 1979-; Novák, Michal (2012)
Cílem této diplomové práce je v teoretické části je rozebrat problematiku posunu mobilních technologií v rámci využití mobilních webových stránek včetně jejich výhod a omezení. Praktická část zahrnuje studii webových a mobilních stránek O2 Active společnosti Telefónica Czech Republic, a.s. a doporučení k využití mobilních webových stránek vycházející z analýz webových stránek Vysoké školy ekonomické Fakulty managementu v Jindřichově Hradci
Vedoucí práce: Tomáš Kincl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2012
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2012
Keywords: mobilní komunikační systémy; webové stránky; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; mobile communication systems; web pages; master's theses