Ekonomika a fundraising neziskové organizace v oblasti náhradní rodinné péče - Matějková, Jana (2012)
Diplomová práce se zabývá tématem Ekonomiky a fundraisingu neziskové organizace v oblasti náhradní rodinné péče. Práce je rozdělena kromě úvodu a závěru na pět kapitol. První kapitola se zabývá charakteristikou neziskového sektoru. Druhá kapitola pojednává obecně o rodině. Třetí kapitola obsahuje informace o náhradní rodinné péči. Čtvrtou kapitolu tvoří charakteristika neziskových organizací v oblasti náhradní rodinné péče. Konečně pátá kapitola pak tvoří praktickou část, kde naleznete rozbor Fondu ohrožených dětí.