Ekonomika a fundraising neziskové organizace v oblasti náhradní rodinné péče - Matějková, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Stránská, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce se zabývá tématem Ekonomiky a fundraisingu neziskové organizace v oblasti náhradní rodinné péče. Práce je rozdělena kromě úvodu a závěru na pět kapitol. První kapitola se zabývá charakteristikou neziskového sektoru. Druhá kapitola pojednává obecně o rodině. Třetí kapitola obsahuje informace o náhradní rodinné péči. Čtvrtou kapitolu tvoří charakteristika neziskových organizací v oblasti náhradní rodinné péče. Konečně pátá kapitola pak tvoří praktickou část, kde naleznete rozbor Fondu ohrožených dětí.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses