Work-Life Balance - Kvasničková, Katarína; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce pojednává o koncepci Work-Life Balance a identifikuje jednotlivé nástroje, které mohou napomoci k úspěšnému slaďování pracovního a osobního života. Představeny jsou alternativní pracovní úvazky a jejich aktuální využití v České republice i v zahraničí. Pozornost je zaměřena na dostupnost zařízení pro péči o děti, mateřskou a rodičovskou dovolenou a opětovné zařazení rodičů do pracovního procesu. Analytická část zkoumá rozsah podpory finančních institucí v oblasti harmonizace práce a osobního života. Představeny jsou programy vybraných institucí a prostřednictvím dotazníkového šetření je analyzována spokojenost zaměstnanců v těchto společnostech.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses