Finanční analýza akciové společnosti Metrostav a.s. - Brodík, Martin; Synek, Miloslav, 1935-2022; Renner, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Hlavním cílem práce je posouzení finančního zdraví společnosti Metrostav a.s. s využitím metod finanční a ekonomické analýzy. Mezi hlavní cíle práce jsou zařazeny metody bankrotních a bonitních modelů a jejich využití v praxi.Dílčím cílem práce je aplikace nové metody Harryho Pollaka, která je zaměřená na hodnocení vitality podniku.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses