Strategie rozvoje cestovního ruchu vybraného regionu -Středočeský kraj - Růžičková, Zlata; Vaško, Martin; Kesnerová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce byla zpracována s hlavním cílem přiblížit problematiku řízení destinace a analyzovat rozvojový potenciál, strategii rozvoje cestovního ruchu a navrhnout další možnosti rozvoje cestovního ruchu ve Středočeském kraji. Práce je rozdělena na praktickou a teoretickou část. Teoretická část vysvětluje základní pojmy a pojednává o problematice destinačního managementu. Praktická část obsahuje analýzu Středočeského kraje, strategii rozvoje cestovního ruchu a závěrečné zhodnocení současného stavu a rozvojového potenciálu kraje.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses