Získávání a zapracování pracovníků v OVB Allfinanz a.s. - Nádvorník, Petr; Nový, Ivan, 1956-; Lukeš, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato diplomová práce pojednává o fungování finančního trhu a smyslu finančního poradenství, ale zejména o zásadních rozdílech v rámci výběru, získávání a zapracování nových pracovníků v zaměstnaneckém poměru a při spolupráci podnikajících osob. Tyto odlišnosti jsou představeny na konkrétním příkladu finančně poradenské společnosti OVB Allfinanz a.s. Zásadními rozdíly jsou širší možnosti pro získání pracovníků, variabilita výběrového řízení, nemožnost direktivního stylu řízení, potřeba nabídnout pracovníkům smysl práce a týmovou vizi.
Vedoucí práce: Ivan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses