Potravinový problém rozvojových zemí - Čermáková, Kateřina; Pavlík, Petr, 1957-; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem bakalářské práce je shrnout základní informace týkající se vzniku a dopadů potravinového problému v rozvojových zemích, zanalyzovat současný stav podvýživy v jednotlivých rozvojových regionech a zhodnotit možná řešení pro tento globální problém. V práci je kladen důraz na existující provázanost jednotlivých oblastí lidského života a činnosti, které podvýživu a hlad determinují. Pro efektivní řešení problému je zde poukázáno na potřebu, navržené nástroje a opatření implementovat pouze za současného respektování těchto úzkých vazeb.
Vedoucí práce: Petr Pavlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses