Vstup Turecka do EU - Koláčková, Ivana; Němcová, Ingeborg, 1957-; Bartušková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Cílem této práce je na základě Kodaňských politických a ekonomických kritérií posoudit připravenost Turecka na vstup do Evropské unie. Za tímto účelem je práce rozdělena na dvě hlavní části - politické a kulturní aspekty a ekonomická kritéria. Zvážen bude i vliv neuralgických bodů, tj. kurdské menšiny a kyperského problému.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses