Analýza cestovních možností z České republiky do Číny - Hubková, Tereza; Kašparová, Eva, 1958-; Surynek, Alois, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Během následující dekády je očekáváno, že se Čína stane nejnavštěvovanější světovou destinací. Cílem práce je poskytnout přehled a analyzovat možnosti vycestování do Číny. Po seznámení s obecnou charakteristikou země jsou rozebrány její podmínky pro cestovní ruch s praktickými informacemi. V následující části je analýza cestovního ruchu Číny, která ukazuje rostoucí význam cestovního ruchu na hospodářství země. Dále práce seznamuje s nabídkami českých cestovních kanceláří na vycestování do Číny a jako protiváhu nabízí přiblížení možnosti individuálního cestování. Doplňkovou částí je dotazníkové šetření zaměřující se zejména na mladé lidi a jejich zájem o cestování do této destinace.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses