Osobní a rodinné finance - Bláha, Tomáš (2012)
Práce vysvětluje pojem finanční plánování a jeho fáze. Práce dále obsahuje přehled a charakteristiku základních finančních produktů, které jsou vhodné pro každou rodinu. Mezi tyto produkty byly zařazeny bankovní účty, pojištění, spořící produkty, investiční nástroje a úvěrové produkty. V závěru práce je vytvořen příklad, který zobrazuje využití vybraných finančních produktů.