Osobní a rodinné finance - Bláha, Tomáš; Smrčka, Luboš; Schönfeld, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce vysvětluje pojem finanční plánování a jeho fáze. Práce dále obsahuje přehled a charakteristiku základních finančních produktů, které jsou vhodné pro každou rodinu. Mezi tyto produkty byly zařazeny bankovní účty, pojištění, spořící produkty, investiční nástroje a úvěrové produkty. V závěru práce je vytvořen příklad, který zobrazuje využití vybraných finančních produktů.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses