Ocenění společnosti 2K Czech s.r.o. - Fiala, Jakub; Kislingerová, Eva, 1950-; Štamfestová, Petra, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je odhad tržní hodnoty vlastního kapitálu společnosti 2K Czech, s.r.o. k datu 31. 12. 2011. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány použité metody a postup ocenění. Praktická část zahrnuje strategickou a finanční analýzu, prognózu generátorů hodnoty, finanční plán a výsledné ocenění pomocí metody diskontovaných peněžních toků a metody tržního porovnání.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses