Mikrofinance v EU - Odstrčilíková, Linda; Němcová, Ingeborg, 1957-; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Tato práce se zabývá uplatněním mikrofinancování v EU. Vysvětluje vztahy mezi nástroji, programy a iniciativami EU a přináší nejdůležitější informace o všech dostupných produktech jak pro potenciální poskytovatele, tak pro potenciální příjemce. Práce se zaměřuje především na Evropský nástroj mikrofinancování Progress a jeho podpůrné produkty. Obsahuje také stručný historický vývoj mikrofinancování, informace o financování mikroúvěrů v EU, příklady z praxe a kritiku mikrofinancování.
Vedoucí práce: Ingeborg Němcová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses