Ocenění podniku BOSCH DIESEL s.r.o. - Dolníčková, Aneta; Scholleová, Hana, 1964-; Beneš, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem diplomové práce je stanovit hodnotu společnosti BOSCH DIESEL s.r.o. k 1. 1. 2012 za účelem prodeje neznámému kupujícímu. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou popsány postupy a metody používané při oceňování podniku. Praktická část obsahuje strategickou a finanční analýzu, rozbor generátorů hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Hodnota firmy je stanovena pomocí metody diskontovaných peněžních toků, jako podpůrná metoda je využita metoda ekonomické přidané hodnoty.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses