REFORMA TERCIÁRNÍHO ŠKOLSTVÍ, OTÁZKA DIVERZIFIKACE SYSTÉMU TERCIÁRNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ - Kašpárková, Barbora; Vostrovská, Zdenka, 1956-; Bekisheva, Irina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce by měla prokázat nezbytnost této reformy a zároveň podpořit stanovisko MŠMT, které udává jasný záměr, proč se reformou vůbec zabývat. Obsahem práce je též zaměření na potřebu diverzifikace studia, která by měla být jedním ze základních pilířů budoucí reformy. Vysvětlit diverzifikaci z hlediska významu a potřebnosti pro celkovou reformu, její přínos pro vysoké školství včetně analýzy postoje škol k danému pilíři. Cílem diplomové práce je podat ucelený pohled na reformu terciárního školství, posoudit význam a účelnost reformy, odpovědět na otázky, zda povedou tyto zásadní změny ke zvýšení kvality a konkurenceschopnosti českých vysokých škol a studentů. V rámci objektivního hodnocení také odhalit případné nedostatky a rizika vyplývající z implementace reformních kroků.
Vedoucí práce: Zdenka Vostrovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses