Analýza spokojenosti zaměstnanců v podniku - Vybíralová, Petra; Kašparová, Eva, 1958-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem této práce je analyzovat spokojenost zaměstnanců ve společnosti Vigour a.s. a navrhnout opatření k odstranění zjištěných nedostatků. V úvodu práce je přiblížena daná problematika a stanoveny cíle práce. Na základě načerpání teoretického základu, který je uveden v první část práce a po seznámení se společností jsou stanoveny pracovní hypotézy, přiblížena metodika výzkumu a zvoleny nástroje pro sběr dat. Výzkum je realizován prostřednictvím dotazníkového šetření, pozorování a neformálních rozhovorů. Zaměřuje se na náplň a charakter práce, její organizaci, odměňování a zaměstnanecké výhody, vzdělávání, osobní rozvoj, kariérní růst, pracovní prostředí, vztahy se spolupracovníky, nadřízeným a vnímání firmy. V praktické části jsou uvedeny výsledky výzkumu, ověřeny hypotézy a na základě zjištěných nedostatků navrženy opatření k jejich eliminaci a zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses