Hodnocení úspěšnosti řízení vybraného projektu v kontextu práce projektové kanceláře - Tomášová, Zuzana (2011)
Práce pojednává o projektovém řízení. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy projektového řízení, definován životní cyklus projektu a zájmové skupiny projektu. V metodologické části práce je představena metoda řízení nákladů podle dosažené hodnoty charakterizováno dotazníkové šetření. Dále je představena Komerční banka, a.s. a její metodika projektového řízení. V analytické části práce je hodnocena úspěšnost vybraného projektu, je hodnocen vývoj nákladů a aplikována metoda řízení nákladů podle dosažené hodnoty. Dále jsou prezentovány výsledky provedeného dotazníkového šetření. Doporučení vyplývající z provedené analýzy jsou shrnuta v poslední kapitole.