Hodnocení úspěšnosti řízení vybraného projektu v kontextu práce projektové kanceláře - Tomášová, Zuzana; Hrůzová, Helena, 1954-; Petržilka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce pojednává o projektovém řízení. V teoretické části práce jsou vymezeny základní pojmy projektového řízení, definován životní cyklus projektu a zájmové skupiny projektu. V metodologické části práce je představena metoda řízení nákladů podle dosažené hodnoty charakterizováno dotazníkové šetření. Dále je představena Komerční banka, a.s. a její metodika projektového řízení. V analytické části práce je hodnocena úspěšnost vybraného projektu, je hodnocen vývoj nákladů a aplikována metoda řízení nákladů podle dosažené hodnoty. Dále jsou prezentovány výsledky provedeného dotazníkového šetření. Doporučení vyplývající z provedené analýzy jsou shrnuta v poslední kapitole.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses