Marketingový prípad vybranej značky - Klačková, Klára; Průša, Přemysl, 1980-; Jánoš, Marián; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Táto práca pojednáva o analýze marketingovej stratégie značky Skittles spoločnosti Wrigley s.r.o., ktorá podniká na trhu s nečokoládovými cukrovinkami na slovenskom a českom trhu. Praktickej časti predchádza teoretická časť. V praktickej časti sú následne využité teoretické poznatky na príklade značky Skittles. Na základe analýzy sú uvedené možné dôvody rozdie-lov predajnosti medzi Slovenskou a Českou republikou a doporučené opatrenia na ich zlep-šenie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses