Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců - Procházka, Lukáš (2012)
Tato bakalářská práce rozebírá problém pracovní spokojenosti. Vysvětluje základní pojmy a nejpoužívanější metody teorie pracovní spokojenosti. Součástí práce je průzkum pracovní spokojenosti na konkrétním tržním subjektu - firmě Telefónica Czech Republic, a.s., zjištění současného stavu a navržení alternativních postupů k zlepšení situace. Sběr dat byl proveden pomocí dotazníku předloženého zaměstnancům firmy Telefónica Czech Republic, a.s. Na základě vyhodnocení osobního dotazníku pak byla provedena analýza pracovní spokojenosti. Cílem bakalářské práce je analyzovat vnější faktory ovlivňující pracovní spokojenost.