Analýza pracovní spokojenosti zaměstnanců - Procházka, Lukáš; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Tato bakalářská práce rozebírá problém pracovní spokojenosti. Vysvětluje základní pojmy a nejpoužívanější metody teorie pracovní spokojenosti. Součástí práce je průzkum pracovní spokojenosti na konkrétním tržním subjektu - firmě Telefónica Czech Republic, a.s., zjištění současného stavu a navržení alternativních postupů k zlepšení situace. Sběr dat byl proveden pomocí dotazníku předloženého zaměstnancům firmy Telefónica Czech Republic, a.s. Na základě vyhodnocení osobního dotazníku pak byla provedena analýza pracovní spokojenosti. Cílem bakalářské práce je analyzovat vnější faktory ovlivňující pracovní spokojenost.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses