Moderné trendy vo facility managemente - Šimon, Peter; Veber, Jaromír, 1953-; Kohut, Ivan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práca sa zaoberá facility managementom -- jeho podstatou, jednotlivými službami, ktoré tento odbor zahŕňa, ako aj ich integráciou zlúčením viacerých činností pod jedného skúseného dodávateľa až po komplexnú integráciu celého balíku služieb, t.j. komplexné integrované poskytovanie podporných služieb, čo je moderným trendom tohto odboru. Cieľom celej práce je zhodnotenie výhodnosti a efektívnosti nastaveného trendu integrácie služieb pod jedného kľúčového dodávateľa na konkrétnych praktických príkladoch.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses