Analýza závislosti podpory prostředí pro podnikání a inovace na ukazatelích ekonomické výkonnosti regionů v ČR v rámci programu Prosperita v Operačním programu Podnikání a Inovace 2007-2013 - Kunčíková, Michaela; Pělucha, Martin, 1980-; Květoň, Viktor, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou programu podpory Prosperita, který je součástí Operačního programu Podnikání a Inovace v období 2007-2013. Hlavním cílem uvedeného programu podpory je podporovat zakládání a další rozvoj subjektů infrastruktury pro průmyslový výzkum, technologický vývoj a inovace. Bližší analýza je zaměřena na zjištění, zda je možné pozorovat závislost mezi dosaženou ekonomickou výkonností regionu a objemem přijatých dotací v rámci programu podpory Prosperita. Dosažená ekonomická výkonnost bude hodnocena na základě vybraných indikátorů.
Vedoucí práce: Martin Pělucha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses