Energetická politika EU a USA - komparace - Petrosyan, Lilit; Bič, Josef; Sudliankou, Aliaksandr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce ppovádí komparaci energetických politik EU a USA. Porovnává energetické sektory dvou energetických celků a jejich cíle do budoucna. První kapitola určuje východiska pro komparaci energetikých politik obou regionů. Druhá kapitola srovnává energetické potřeby a realizaci energetické politiky v EU a USA. Třetí kapitola popisuje jednotlivé energetické zdroje a jejich význam pro energetiku. Závěrečná kapitola je věnována energetickým strategiím EU a USA.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses