Systém vzdělávání v organizaci - Valenová, Soňa; Stříteský, Marek; Šikýř, Martin, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Diplomová práce je zaměřena na systém vzdělávání pracovníků francouzského pekařství. Společnost si nepřála být jmenována, a proto byla pro potřeby této diplomové práce nazvána Mr. Retail a.s. Úvodní část práce se teoreticky zabývá oblastmi vzdělávání a přístupy ke vzdělávání, podrobněji jsou zde také specifikovány povinnosti zaměstnavatele plynoucí z ustanovení zákoníku práce. Dále jsou s využitím příslušné odborné literatury objasněny jednotlivé fáze systematického cyklu vzdělávání, na jejichž základě je analyzován systém vzdělávání francouzského pekařství. Cílem práce je analyzovat proces vzdělávání v konceptu francouzského pekařství, navrhnout efektivní změny a systematizovat vzdělávání tohoto konceptu. Důležitou součástí analýzy je dotazníkové šetření, mapující potřeby a názory zaměstnanců v oblasti vzdělávání.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses