Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců - Marková, Petra; Šikýř, Martin, 1974-; Krčmář, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Práce se zabývá systémem firemního vzdělávání, popisu různých druhů přístupu ke zkvalitňovaní know-how zaměstnanců, o které má sama firma racionální důvod se systematicky starat a další rozvoj plánovat za předpokladu určitého potenciálu, který se pro ni stává benefitem na poli tržního konkurenčního prostředí. První část práce se věnuje teoretickému konceptu vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Obsahem praktické části je analýza přístupu vybraného zaměstnavatele Tesco Stores, a. s. k zaměstnancům jakožto lidskému kapitálu. Popisuje a vyhodnocuje metody různých druhů vzdělávacích programů a jejich dopad jak na zaměstnance, tak i na samotnou organizaci. V neposlední řadě na příkladu vybraného rozvojového programu empiricky dokazuje (ne)vhodnost a (ne)spokojenost s vybranými rozvojovými programy metodou dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses