Fungování směnáren v České republice - Coňková, Petra; Žamberský, Pavel; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Bakalářská práce popisuje fungování měnového trhu a směnáren obchodujících v České republice. Práce je rozdělena do tří částí. První kapitola se zabývá teorií měnového kurzu, vysvětluje a popisuje tvorbu měnového kurzu a přibližuje dění na součastném měnovém trhu. Druhá část práce je věnována české legislativě, která upravuje provoz směnáren. V posledním oddílu práce je popsán každodenní provoz směnárny.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses