Marketingová strategie zaměstnaneckých programů ve společnosti Telefónica Czech Republic,a.s. - Bestová, Adéla; Postler, Milan, 1960-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Diplomová práce obsahuje popis specifik marketingu služeb a marketingových strategií z hlediska teorie. Cílem diplomové práce je analýza marketingové strategie ve společnosti Telefónica Czech Republic, a.s. včetně doporučení do budoucna. Práce se dále zabývá situační analýzou a popisem konkurenčního prostředí. Důležitý je i popis trhu telekomunikací a ekonomické situace v ČR.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses