Analýza personálních činností v hotelu - Šelmátová, Karolína; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2012)
Cílem práce je analyzovat vybrané činnosti vykonávané v hotelu Courtyard by Marriott Flora v Praze, identifikovat silné a slabé stránky personální práce a formulovat určitá doporučení na zlepšení do budoucna. Teoretická část byla zpracována na základě sumarizace informací z odborné literatury a vlastních teoretických poznatků získaných studováním předmětů souvisejících s tématem práce. Popis personálních činností v hotelu Courtyard by Marriott Flora vznikl na základě rozhovorů a osobních konzultací se zaměstnancem, konkrétně personálním administrátorem a studováním interních dokumentů a formulářů hotelu CMF. Silné a slabé stránky byly identifikovány na základě komparace teoretických poznatků a zjištěných skutečností.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses