Spolupráce zemí Visegrádské skupiny v rámci EU - Navrátil, Miroslav; Adámková, Vlasta; Vlčková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2012)
Práce pojednává o vývoji Visegrádské spolupráce po roce 1989 a dále po vstupu zemí Visegrádské skupiny do EU. Předmětem práce jsou analýza bezpečnostní spolupráce v regionu střední Evropa, analýza postoje Visegrádské skupiny k iniciativě Východní partnerství a analýza energetických politik jednotlivých zemí.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses