Strategická průmyslová zóna Holešov - Pončíková, Petra; Piecha, Marian, 1982-; Hana, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2012)
Obsahem této diplomové práce je analýza problematiky průmyslových zón v České republice s konkrétním zaměřením na Strategickou průmyslovou zónu Holešov. V úvodní části práce je pospán vznik a podpora průmyslových zón v České republice, poté následuje vymezení strategických průmyslových zón. Dále je uvedena základní socioekonomická charakteristika Zlínského kraje. Praktická část se pak věnuje přímo Strategické průmyslové zóně Holešov -- důvodům a průběhu jejího vzniku, fázím realizace výstavby areálu, shrnutí současné situace z hlediska zájmu investorů o zónu a následně také možným dopadům plynoucím z jejího plného či minimálního využití. Součástí práce je rovněž přehled základních informací o přímých zahraničních investicích a investičních pobídkách.
Vedoucí práce: Marian Piecha
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2012
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2012
Způsob přístupu: Internet
Keywords: regionální studia [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses