Průzkum spokojenosti zaměstnanců ve společnosti FIAT ČR - Pomahačová, Petra (2012)
Teoretická část diplomové práce definuje pojem pracovní spokojenosti, její podstatu a faktory. Dále popisuje také průzkum a systém hodnocení spokojenosti zaměstnanců. Praktická část představuje profil společnost FIAT ČR, spol. s r.o., její strukturu a systém zaměstnaneckých benefitů. Cílem diplomové práce je průzkum a hodnocení spokojenosti zaměstnanců, v jednotlivých odděleních společnosti, pomocí vlastního dotazníkového šetření. Dotazník má tři oblasti hodnocení spokojenosti. První část je zaměřena na pracovní spokojenost se zaměstnavatelem, dalším je motivace zaměstnanců k práci a posledním je pracovní prostředí a podmínky na pracovišti. V závěru práce je hodnocení výsledků průzkumu doplněno o návrh a doporučení na řešení zjištěných nedostatků.